Новини

9 октомври 2010

"Юникс Солюшънс" ООД в партньорство с BSport и Real Pain MMA осигури интернет излъчването на турнирът по смесени бойни изкуства (MMA) Real Pain Challenge Collision.

8 октомври 2010

"Юникс Солюшънс" ООД излъчи футболната среща между националните отбори на Уелс и България от квалификацията за Европейското първенство 2012 за посетителите и клиентите на сайта Mtel.bg.

11 юни 2010

"Юникс Солюшънс" ООД в партньорство с Interactive Media Services и БНТ 1 осигури излъчването на живо на световното първенство по футбол за всички посетители на сайта http://svetovno.bnt.bg/.

10 март 2010

"Юникс Солюшънс" ООД спечели конкурса на "Паспорт Медиа" ООД за маркетингово проучване, консултация, доставка на оборудване за излъчвателен HD комплекс с HD камери, записващ комплекс и комплекс за корекция на излъчваният материал с работни графични станции за видеомонтаж.

1 февруари 2010

"Пайнер медиа" ООД и "Юникс Солюшънс" ООД подписаха договор за пренос на телевизия Планета HD до кабелните оператори на територията на България. Разпространението на новия хитов канал на "ПАЙНЕР МЕДИА" ООД посредством. видео мултиплекса и системата за разпространение на телевизионни Канали на "Юникс Солюшънс" ООД.

20 януари 2010

"Юникс Солюшънс" ООД и Народно Събрание на Република България подписаха договор за излъчване на пленарните заседания на живо в Интернет. Посредством разработената от "Юникс Солюшънс" ООД системата за пренос, кодиране и вграждане на видео стрийм, пленарните заседания на Народното Събрание са достъпни от цял свят на адрес http://www.parliament.bg/tv/.

10 декември 2009

"Юникс Солюшънс" ООД предостави за ползване телефонна система на телевизия "Латина Ф".

1 декември 2009

Телевизия "Тв Арт" ще достига до кабелните оператори на територията на България посредством видео мултиплекса и Системата за Разпространение на Телевизионни Канали на "Юникс Солюшънс" ООД

30 ноември 2009

"Тв Арт" стартира излъчването на първия български телевизионнен канал за култура посредством PlayBox системата на "Юникс Солюшънс" ООД.

15 септември

Телевизия "The Voice" стартира излъчването на първия български специализиран телевизионнен канал за черна музика - "The Voice HipHop and R&B" посредством PlayBox системата на "Юникс Солюшънс" ООД.

10 септември 2009

"Медия Ентъртейнмънт" ООД стартира излъчването на телевизионнен канал "Телеманиак Тв" посредством PlayBox системата на "Юникс Солюшънс" ООД.

29 юли 2009

"БТК" АД, Изпълнителна Агенция "Социални дейности на МО" и "Юникс Солюшънс" ООД подписаха тригодишен договор за приемане, кодиране и излъчване в Интернет на Военен Телевизионен Канал.

1 юни 2009

"Travel TV" стартира излъчването на първия български канал с висока разделителна способност (HD) - TravelTV HD посредством PlayBox системата на "Юникс Солюшънс" ООД.

30 май 2009

"Юникс Солюшънс" ООД внедри билинг система и софтуер за управление за кабелен оператор "ХДТВ България"

15 май 2009

Телевизия "Travel TV" вече достига до 50-те най-големи кабелни оператори на територията на България посредством видео мултиплекса и системата за разпространение на телевизионни канали на "Юникс Солюшънс" ООД.

1 май 2009

Стартиран бе проект по изграждане на цифров и IP headend проект за кабелния оператор "ХДТВ България".

21 юни 2008

В София, от клуб "Liqueur" беше излъчен на живо за телевизия "Сити Тв" и Интернет портала http://www.city.bg финалът от републиканското първенство NESCAFE COOL BEATBOX BATTLE посредством стрийминг технология разработена от "Юникс Солюшънс" ООД. Стрийминга бе гледан едновременно от над 600 човека от цял свят и над 2000 човека от България.

17 юли 2008

"Студио 865" стартира излъчването на първия български християнски телевизионнен канал "Тв 865" посредством PlayBox системата на "Юникс Солюшънс" ООД.

24 април 2008

Планета ТВ в партньорство с "Юникс Солюшънс" ООД стартира два нови уникални канала на телевизия Планета ексклузивно за абонатите на услугата IPTV.bg.

15 февруари 2008

Партньорите ни в услугата IPTV.bg нараснаха до над 40 доставчика и повече от 50 медии.

1 ноември 2007

Една година след старта на услугата IPTV.bg, регистрирахме сто хилядния си потребител.

30 март 2007

"Юникс Солюшънс" ООД разработи и поддържа телефонната система за гласуване ползвана в българския Мюзик Айдъл.

25 октомври 2006

Официално започват тестовете на IPTV.bg - новият начин за гледане на телевизия. За повече информацияIPTV.bg.